A mai nap is jól indult Felcsúton: 21 milliárdos közbeszerzést nyert Mészáros Lőrinc

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Az Európai Uniós Közbeszerzési Értesítő csütörtöki számában jelent meg a siker: a „Mosoni-Duna torkolati szakaszának vízszint rehabilitációja” címmel kiírt tendert a felcsúti Mészáros és Mészáros Kft. nyerte. A munkát a cég

21 499 930 000 forintért végezheti el. 

Mészároséknál van még ok az örömre: Beatrix lánya férje is nyert. Homlok Zsolt a MÁV pályázatán futott be, 

a Várda 2017  és a Homlok Zrt. 5,5 milliárdért építhet aluljárót a kisvárdai vasútállomás mellé. 

Fotó: botost/444.hu

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.