Elítélték a Londont végigrabló robogósokat

Londonban börtönre ítélték 10 tagját annak a robogós bandának, amelyik késekkel, kalapácsokkal és sarokcsiszolókkal felfegyverkezve támadtak rá három biztonsági őrre az egyik akciójuknál.

Fotó: MET police

A banda tavaly november óta legalább 17 üzletet rabolt ki Londonban, amikből csúcskategóriás iPhone és Samsung fejhallgatókat vittek el.

Fotó: MET Police

Minden alkalommal a Three üzleteibe törtek be, amivel közel 1,2 millió fontos kárt okoztak a vállalatnak a lopott áruk és a megugró biztonsági költségek miatt. Ráadásul azt a boltot be is kellett zárni, amit a banda összesen négy alkalommal raboltak ki. Végül úgy sikerült őket elkapni, hogy a Three GPS-es követőt szerelt néhány telefonjába, ami elvezette a rendőröket a robogós rablókig. A banda tagjai 10 és 18 év közötti büntetéseket kaptak. (BBC)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.