Jó reggelt, ma előzetest kapunk a karácsonyi időjárásból

időjárás
2017 december 22., 05:02
comments 36
A várható időjárás Magyarországon 2017. december 22-én
photo_camera A várható időjárás Magyarországon 2017. december 22-én Fotó: OMSZ

Mennyivel barátságosabb ez a hajnal a legutóbbinál, amit a saját bőrömön volt alkalmam megtapasztalni! Akkor országszerte fagyott, most viszont csak az ország keleti és nyugati végein ébrednek fagyban az emberek, a Balaton környékén viszont már most 5 fok van. Bár már ma is sok helyen várható több-kevesebb napsütés, napközben még csak 6-8 fokig fog felmelegedni, és éjszaka még újra fagyok várhatók.

Szombaton a péntekihez kísértetiesen hasonló lesz az időjárás, vasárnapra viszont akár 6-11 fok is lehet, és 25-26-án is 10-12 fokokra számíthatunk. Ha lesz is hó, az elolvad, idén ne álmodjunk fehér karácsonyról.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.