Karácsony Gergely: „Nem tudom azt ígérni, hogy ha én leszek a miniszterelnök, akkor minden nap karácsony lesz”

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Párbeszéd, az MSZP és a DK miniszterelnök-jelöltje arról is beszélt egy pénteki sajtótájékoztatón, hogy a választók jövőre eldönthetik, az ellenségképek, társadalmi konfliktusok élezése helyett Magyarországnak legyen-e "szelíd, halk szavú kormánya", amely azért robotol, hogy megjavítsa az életüket. Elmondta azt is, hogy nem tudja azt ígérni, hogyha ő lesz a miniszterelnök, akkor majd minden nap karácsony lesz.

Itt az is kiderült, hogy végül Karácsony mégis helyet kap az MSZP listáján, rögtön az elsőt. Illetve az is, hogy akkor is miniszterelnök-jelölt marad, ha nem valósul meg a teljes ellenzéki összefogás. (via MTI, Index)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.