Zászlósfarkú kolobusz és pápaszemes pingvin született Debrecenben

ÁLLAT
2017 december 27., 14:51
comments 28

Mától december 30-ig tart a Debreceni Állatkert és Vidámparkban az Állatok Karácsonya nevű évzáró program, amikor is féláron lehet látogatni a műintézményt, illetve lesz kisvasút és kulisszák mögé való belesés is is foganatosításra kerül.

Na de a lényeg, hogy ebből az alkalomból hírül adta az Állatkert, hogy zászlósfarkú kolobusz és pápaszemes pingvin is született náluk.

„Az Európai Fajmentő Programban szereplő jövevények egészségesek és remek étvágyúak. Az egyelőre anyjuk féltő gondozását élvező kicsik nemét még nem tudni, viszont már a nagyközönség számára is láthatóak.”

Íme, zászlósfarkúék:

photo_camera Fotó: Debreceni Állatkert és Vidámpark

És a kis pápaszemes:

photo_camera Fotó: Debreceni Állatkert és Vidámpark

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.