Hajnalban autóval hajtottak neki a luxusékszerbolt bejáratának Pozsonyban

A pozsonyi rendőrség Facebookon számolt be arról, hogy hétfő hajnali ötkor egy autó rohant bele a Panská utcai Sheron luxusékszerboltba. Az autóval nem sikerült az ékszerbolt rácsait teljesen betörni, csak egy 40 centiméteres rés keletkezett. De a betörök ennek ellenére be tudtak jutni: kirámolták a kirakatot és benn egy vitrint is. 

Az előzetes becslések szerint 500 ezer eurónyi tárgyat, elsősorban órákat emeltek el. (Parameter)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.