46 éves korában meghalt Dolores O'Riordan, a Cranberries énekesnője

Dolores O'RiordanFotó: GUILLAUME SOUVANT/AFP

46 éves korában meghalt  Dolores O'Riordan énekesnő, a kilencvenes években Magyarországon is népszerű The Cranberries frontembere - írja a zenész szóvivőjére hivatkozva az Independent. 

Az ír énekesnőt Londonban, egy szállodában érte a halál, annak körülményeiről egyelőre nincs hír - csak annyit tudni, hogy O'Riordan a bandával tartózkodott épp az angol fővárosban, ahol stúdióban dolgoztak. 

O'Riordan 1989-ben egy újsághirdetés nyomán csatlakozott Noel Hoganhez és Mike Hoganhez, közösen alapították meg a Cranberriest. A 2007-es Are You Listening? és a 2009-es No Baggage című lemezük több mint 40 millió példányban kelt el. 

Leghíresebb számuk a Zombie volt: 


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.