Balog Zoltán személyesen adta rá egy mentősre az új, korszerű munkakabátot

Ismét nagyszerűen mérte fel a helyzetet és az egészségügyi dolgozók hangulatát az emberi erőforrások minisztere, amikor ünnepélyes keretek között segítette fel egy mentősre az új munkaruhát, melyet a kormányzat utal ki hamarosan a szerencsés mentődolgozóknak. A Facebookra posztolt képekhez Balog Zoltán azt írta, „Köszönet és elismerés azoknak, akik naponta mentenek életeket!” Mint írja, a kormányzat 117 új mentőautót szerez be idén, sőt mi több, áprilisban hatezer dolgozó új, korszerű munkaruhát is kap, melynek „prototípusát is bemutattuk ma”.

Balog nagyon érzi, milyenek lehetnek a mentősök hétköznapjai, tavaly például egy menő helyen tartott reggelin jelent meg, melyet a mentősök tiszteletére rendeztek, és azon kezdett viccelődni, milyen keveset keresnek.

"Köszönöm szépen, én is tisztelettel köszöntök mindenkit. Először azt hittem, hogy a mentőszolgálat dolgozói minden reggel itt reggeliznek, de most kiderült, hogy ez egyszeri alkalom. A tréfát félretéve ”

- mondta akkor.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.