A kaliforniai hatóságok lefoglalták Chris Brown csuklyásmajmát

ÁLLAT
2018 január 17., 11:38
comments 56
Chris Brown 2017. október 17-én, brooklyni koncertjén.
photo_camera Chris Brown 2017. október 17-én, brooklyni koncertjén. Fotó: Theo Wargo/AFP

Csuklyásmajomtalanul kell tovább élnie az ismert nőverőnek, Chris Brown rapművésznek, miután az illetékes kaliforniai hatóságok megállapították, hogy engedély nélkül tartotta házimajmát, Fijit, ezért lefoglalták az állatot.

Brown decemberben büszkélkedett el a csuklyásmajmával, az Instagramra posztolt egy videót az állatot ölelgető hároméves kislányáról, Royaltyról (akinek a neve magyarul jogdíjat jelent, mert Brown ennyire jópofa). A videó publikálása után Patrick Foy, a kaliforniai hal- és vadvédelmi szolgálat századosa szerint féltucat bejelentés érkezett telefonon a hatósághoz aggódó emberektől.

Foy tájékoztatása szerint Brown együttműködött az ügynökökkel, akik január 2-án kézbesítették a határozatot. Brown ugyan nem volt otthon, de cselédei átadták a majmot a hatóságnak. Fijit most egy meg nem nevezett vadvédelmi létesítményben helyezték el, Brownt pedig akár hat hónap börtönre is ítélhetik. Brown nem kívánt reagálni a hírre. (Via Billboard)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.