18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Trump dugás helyett cápákat nézett a tévében, amikor a pornósztár szeretőjével találkozott

külföld
2018 január 19., 17:22
comments 198

Stormy Daniels az a pornósztár, akivel - az egyébként a republikánusokhoz húzó Wall Street Journal napilap sztorija szerint - Donald Trumpnak 2006. nyarán egyéjszakás kalandja volt, hogy tíz évvel később, az elnökválasztási kampány elején vége felé 130 ezer dollárt fizessen a nő hallgatásáért. Trump a gazdasági napilap tényfeltáró cikkei szerint olyan módszerrel fizetett, hogy a az ügyvédje e célra létrehozott kamucégeken folyatta át az összeget.

Az In Touch nevű magazin pedig a téma forróvá válása miatt most közölt le egy 2011.-ben készített Daniels-interjút. Amiről annyit lehet tudni, hogy az állításait a lap Daniels ismerőseinek kikérdezésével ellenőrizte, illetve hogy a nő az írás elkészülte után kész volt hazugságvizsgálatnak alávetni magát, ami nem perdöntő, de a lap szerint Stormy Daniels átment rajta. Az interjút mindezek ellenére csak most publikálták, miután Trump hevesen tagadta a vádakat.

Daniels fő állításai a következők:

  • Trumppal 2006. nayarán, egy jótékonysági golfeseményen ismerkedett meg a Lake Tahoe-nál, ahol Daniels a pornókiadója képviseletében volt jelen, vagyis dolgozott.
  • Miután bemutatták őket egymásnak, Trump többször is elmondta, hogy szeretne még beszélgetni vele, majd meghívta aznap estére vacsorára, amit a nő elfogadott.
  • Miután a vacsorához kiöltözve megérkezett a hotelszobához, Trump az ágyon tévézve fogadta, pizsmanadrágban. Kiderült, hogy a vacsorát úgy értette, hogy a szobában fognak vacsorázni.
  • Sokat beszélgettek, Trump sokat kérdezett, de nem annyira a pornózás szex- hanem a gazdasági részéről. De a legtöbbet arról beszélt, hogy épp egy gazdasági magazin címlapján szerepel és milyen jól sikerült a fotója.
  • Daniels rá mert kérdezni, hogy miért ilyen bizarr Trump frizurája, mire kiderült, hogy az üzletembert mindenki ezzel csesztette a családjából is, de ő attól félt, hogy ha levágatná, elhagyná a szerencséje.
  • A beszélgetés egy pontján azt mondta a nőnek, hogy bár nyilván mindenki egy nagymellű hülye libának nézi, ő valójában nagyon szép és igen okos asszony, akinek szerepelnie kéne versenyzőként Trump akkor épp az NBC-n hasító valóságsó-vetélékedőjében a Gyakornokban.
  • Későbbi kapcsolatuk alapja az lett, hogy ezen az estén Trump megígérte a nőnek, hogy bejuttatja a műsorba, mert szerinte megérdemli a lehetőséget.
  • Egy adott ponton a nőnek ki kellett mennie pisilni. Amikor visszatért, Trump már az ágyban várta, ekkora csókolóztak, majd lefeküdtek egymással.
  • Dugás közben a nő azon imádkozott, hogy Trump nehogy kurvának nézze és fizetni akarjon neki. Az imája meghallgatásra talált.
  • A szex teljesen átlagos-normális volt, egy pozícióban szeretkeztek, védekezés nélkül, Trump nem kért semmi különlegeset, nem akart láncokat, nem próbált meg pornófilmes stílusban szexelni és a másiktól sem kért ilyent, nem beszélt trágárul, de úgy sem tett, mintha beleszeretett volna a nőbe. Ha kéne, a nő részletesen le tudná írni, milyen volt a farka.
  • Dugás után Trump a nővel aláíratta egy pornó-DVD-jét.
  • Másnap Trump egy buliban találkozott a nővel, de húsz perc után távoznia kellett, mire megkérte Ben Rowthlisberger amerikaifocis szupersztárt, hogy a buli végén kísérje Danielst a szállásig, amit a quarterback meg is tett.
  • A következő hónapokban Trump heti rendszerességgel hivogatta a nőt rejtett számokról, Daniels pedig, ha akarta a testőre számán kereshette. Eseményeken össze is futottak, ahol Trump kedvesen viselkedett.
  • Nyár végén találkoztak újra intim kettesben, Trump Beverly Hills Hotel-beli bungalójában. Beszélgetés közben Trump cápás természetfilmeket nézett és szenvedélyesen beszélt arról, hogy gyűlöli a cápákat, sosem támogatna cápavédő szervezetet és azt szeretné, ha a világon az összes cápát kiirtanák.
  • Ekkor derült ki, hogy mégsem tudta bejuttatni Danielst a Gyakornokba.
  • Bár Trump láthatólag megint szexelt volna és el is kezdte dicsérni a nő orrát, a kanapén ülve, Danielsmek ezúttal nem volt kedve a dologhoz, mert csalódott volt, hogy mégsem juthat be a műsorba. Trump ezt elfogadta és elbúcsúzott tőle. Ezek után párszor beszéltek még telefonon. Trump nem küldött ajándékokat, de felajánlotta, hogy a nő bármikor játszhat egyet ingyen a golfklubjában, de Daniels nem tudott golfozni.
  • A találkozásik közben Trump sosem beszélt a feleségéről, Ivanka lányáról viszont igen, Danielst többször hasonlította hozzá, mondván mindketten gyönyörűek és intelligensek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.