Van gyógyulás a homoszexuális devianciából - üzente a köztévé baptista ifjúsági műsora

"Olyan tényleg kritikus dolgokról beszélünk, mint akár a drog, akár a homoszexualitás,"

kezdte Révész Lehel, a Dunántúli Egyházkerület ifjúsági koordinátora a DunaTV-n vasárnap reggel sugárzott Baptista ifjúsági műsort. A Dunántúli Keresztény Ifikonfin készült 8 perces adás témája a homoszexualitás volt. 

"Megijedtem,"

mondta a balatonszemesi lelkész, Floch Gábor, mikor meghallotta, hogy egy londoni baptista gyülekezetben azonos nemű párokat adtak össze. 

"Ez közelít felénk,"

erre választ kell adni, tette hozzá. Floch szerint:

"vannak bibliai normák és mércék, amit nem lehet büntetlenül felrúgni. Ahol Isten akarata nem evidencia, ott deviancia fog születni, és ez is, amiről most beszélünk, éppen ilyen deviancia, ami nem életpárti, nem az életet támogatja. (...) De ezen a téren is van szabadítás."

Ahol nincs apakép, ott fellép a személyiségben valamilyen torzulás, mondja Floch. 

"Azoknál a homoszexuális fiúknál, akiket ismerek, ott is elmondható, hogy bár van apa, az nem foglalkozik velük."

Gajdátsy Péter mentálhigiénés szakember szerint mindnyájunkból hiányzik valami, "híján vagyunk Isten dicsőségének," az összetörtségből következik a homoszexualitás, 

de Jézus hív minket, hogy meggyógyítson, és nekünk szükségünk van a gyógyulásra. 

(via 24.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.