Mészáros polgármester munkát adott a saját cégének

POLITIKA
2018 január 24., 15:29
comments 120

Sorra nyeri az EuroAszfalttal közösen Mészáros Lőrinc cége, a Mészáros és Mészáros Kft. a szennyvíz tisztító telepek és csatornahálózatok felújítására kiírt közbeszerzési pályázatokat. Miután a ország több régiójában is taroltak, megnyerték

az észak- és közép-dunántúli térségre 

kiírt tendert is, írja az Mfor.hu. A kiírás szerint többek közt a Felcsútot is magába foglaló Újbarok agglomerációban is dolgozniuk kell. Emiatt a tender ajánlatkérőjeként a Nemzeti Fejlesztési Programiroda a Mészáros vezette önkormányzat is szerepel.

Mészáros tehát saját cégét bízta meg munkával.

photo_camera Fotó: botost/444.hu

A felcsúti településvezető cége amúgy a becsült összegnél 19 százalékkal többért vállalta a feladatot, 

mintegy 6,51 milliárdért.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.