Iskolai lövöldözéshez sietett a riporter tudósítani, majd kiderült, hogy az ő fia ölhetett meg két diákot

Tbg
bűnügy
2018 január 27., 21:56
comments 167

Január 23-án a Kentucky állambeli Bentonban iskolai lövöldözés kezdődött, amelyben a 15 éves ámokfutó fiú két diákkal is végzett, egyik lány volt, a másikuk fiú. 21-en megsebesültek.

A New York Post most a helyi Courir Journal alapján arról számolt be, az egyik újságíró, aki a helyszínről tudósított, az anyja annak a 15 éves fiúnak, aki a gyilkosság gyanúsítottja.

A nő a Marshall County Daily Online újságírója. Miután közölték vele a szörnyű hírt, egy kollégája ugrott be helyére. (NYPost)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.