Élete utolsó szakaszában van, írta levelében XVI. Benedek

Levélben írt saját elmúlásáról XVI. Benedek, a 2013 februárjában hat évszázad után először lemondott pápa. A Corriere della Serának megküldött levelében Benedek arról ír, hogy élete utolsó szakaszában van, "a hazafele tartó zarándoklaton".

"Igazán megható az olvasók érdeklődése életem utolsó szakaszának mindennapjai iránt" - írta a volt pápa, aki megköszönte a jókívánságokat. "Azt mondhatom, hogy a testi erőm lassú elmúlásával belső zarándoklaton vagyok hazafele" - írta. A most 90 éves Benedek öt évvel ezelőtti lemondása óta is a Vatikánban, egy volt kolostorban él. Lemondása óta csak ritkán, a legnagyobb egyházi ünnepeken jelent csak meg a nyilvánosság előtt, de barátokat szokott fogadni. Ők azt mondják, hogy a pápa szellemileg még friss, de már nagyon nehezen mozog. (Via Reuters)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.