Orbán Egerben rúgta be a kampánymotort

Fotó: Orbán Viktor FB

Nyitrai Zsolt egyéni választókerületi jelölttel az oldalán indult kampánykörútjára a hétvégén évértékelővel nyitó miniszterelnök, aki családokat látogatott meg, választási gyűlést tartott, és besegített az aláírásgyűjtésben is. A miniszterelnök stábja a Facebookon dokumentálta az eseményeket, amikről hírt adott az MTI is.

Fotó: Orbán Viktor FB
Fotó: Orbán Viktor FB

 Orbán ellátogatott a helyi Eger TV stúdiójába, a Fogadóóra című műsorba is, ahol arról beszélt, hogy megépül a Nemzeti Úszó- és Vízilabdaközpont, folytatódik az Egri Vár rekonstrukciója, és elkészül az M27-es gyorsforgalmi út is. A legjobb része az interjúnak, amikor Orbán arról beszél, hogy Habis László polgármester és Nyitrai kivették (!) belőle azt az ígéretet, hogy ha a Fidesz nyer, megépül végre az autópályához kapcsolódó elkerülőút is.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.