18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Nem múltam el 18 éves

Hajánál fogva rángatta és rugdosta végig a bolt padlóján élettársát a megvadult győri férfi

2018 február 24., szombat 14:00
486

Biztonsági kamera rögzítette egy győri üzletben, amint nyilvánosan és brutálisan bántalmazta élettársát egy 27 éves győri férfi. A videón látszik, hogy a férfi hosszú másodperceken keresztül fenyegeti és lökdösi a nőt, aki hiába próbál sarokba bújni előle. Végigrángatja az üzlet padlóján az asszonyt, bele is rúg egyet, majd feldúltan távozik. Mindeközben a biztonsági őr láthatóan nem tesz semmit, egy másik nő próbál az áldozat segítségére kelni. 

A Kisalföld azt írja, hogy az eset még januárban történt: a férfi egy másik üzletben látta meg a nőt, aki a szomszédos boltba menekült előle. Ott rögzítette a kamera a történteket. A lap szerint a küzdősportot űző férfi más nyilvános helyeken, például buszon is bántalmazta már a nőt és 8 éves kislányát. Akkor marokra fogva tépte a haját, majd az édesanyja védelmére kelő kislányt megütötte, és el is lökte, a sértettet a hajánál fogva a busz padlójára rántotta, az ajtóhoz vonszolta, és a kislány haját is megtépte.

2017 őszén elvette a nő útlevelét, novemberben pedig hivatalos helyen is bántalmazta: elgáncsolta, a földön rángatta, haját tépte, megütötte. A férfi korábbi barátnőjét is bántalmazta, és többször meg is erőszakolta 2016 szeptemberében - írja még a Kisalföld. 

A Győri Járási és Nyomozó Ügyészség a brutális férfi 30 napos előzetes letartóztatását indítványozta. Összesen hat bűncselekménnyel gyanúsítják. A bíróság pénteken elrendelte az  előzetes letartóztatást. A döntést kihirdetésekor a férfi bilinccsel kezdte ütni saját fejét, ezért kórházba kellett szállítani.  (Kisalföld)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt