Meghalt Davide Astori, a Fiorentina csapatkapitánya

GYÁSZ
2018 március 04., 11:43
comments 43

A 31 éves labdarúgó 14-szeres olasz válogatott volt, szombat éjjel halt meg váratlanul hotelszobájában. Vasárnap játszott volna az Udinese elleni meccsen. Nemcsak ez a meccset, de a teljes olasz bajnoki fordulót elhalasztották, vasárnap minden meccs elmarad. 

A középső védő 12 éve volt profi labdarúgó. A firenzei klubot megrázta az eset, közleményükben erősítették meg a sajtóértesüléseket. 

photo_camera Fotó: Giuseppe Maffia/NurPhoto

Astori az AC Milanban kezdte pályafutását, de sosem mutatkozott be a milánóiak első csapatában. A Cagliarihoz került, itt lett országszerte ismert játékos, hat éven át 174 alkalommal játszott a csapatban, innen hívták be a válogatottba is. 

link Forrás

Kölcsönben megjárta az AS Romát, majd a Fiorentinához került, ahol hamar bejátszotta magát a kezdőcsapatba, majd csapatkapitány is lett.

Hivatalosan egyelőre nem tudni, mi okozta Astori halálát, az olasz sajtóban elsősorban szívleállásra gyanakodnak. (Goal.com)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.