Ma még havazni fog, de már semmi se állíthatja meg a tavaszt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Magyarország pillanatnyi időjárása 2018. március 5-én hajnali 5:50-korFotó: OMSZ

Hónapok óta várok már a pillanatra, és végre eljött: világosban kezdhetem a hajnali ügyeletet! A tavasznak egyelőre ennyi jele van, kérdezzék csak a nyírbogátiakat, ahol ma hajnalban mínusz 17 fokot mértek. Az ország keleti határvidékén még kemény fagyok vannak, az ország középső részén már csak mínusz 6-mínusz 10 fokot mérnek, a nyugati határvidéken meg épphogy fagy.

Napközben már a melegfront hatása fog érvényesülni úgy hőmérsékletekben, mint keringési zavarokban és fejfájásban. A melegebb levegővel együtt nedvesség is érkezik, ezt javarészt hó, este felé ónos eső formájában élvezhetjük. A csapadékos idő kedden is folytatódik, akkor a hó és eső közti átmenet minden elemével megismerkedhetünk majd. Kedden már csak elszórtan lesz fagy, szerdán pedig már egész koratavaszi 6-11 fokra is számíthatunk, hétvégére pedig végérvényesen megérkezik a tavasz.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.