Orbán Viktor maximális kampányüzemmódra kapcsolt Gödöllőn: vagy a nyugdíj, vagy a bevándorlás

POLITIKA
2018 március 11., 19:21
comments 374

Orbán Viktor vasárnap a gödöllői tévének adott interjút, ahol a szokásos baráti légkörben beszélhetett arról, mennyi pénzt költ a kormány Gödöllőn a tanuszoda megépítésére, és rögtön be is lengethette, hogy az uszoda után szívesen felhúznának egy jégcsarnokot is a városban.

Beszélt arról, hogy az elmúlt 8 évben sikerült stabilizálniuk az ország helyzetét, amelyet most komoly veszély fenyeget:

a bevándorlás.

A miniszterelnök ezután maximális kampányüzemmódra kapcsolt, elmondta, hogy Brüsszel “tízezer migránst” akar ráerőltetni Magyraországra, ez pedig nem csak az ország biztonságát fenyegetné, hanem “pénzügyi következményei is lennének”.

“Agyonnyomna minket ez a teher” - mondta Orbán.

Így végül levonta a következtetést: vagy a nyugdíjakat emeli az ország, vagy a migránsokra költi a pénzt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.