Orbán Viktor maximális kampányüzemmódra kapcsolt Gödöllőn: vagy a nyugdíj, vagy a bevándorlás

POLITIKA
2018 március 11., 19:21
comments 380

Orbán Viktor vasárnap a gödöllői tévének adott interjút, ahol a szokásos baráti légkörben beszélhetett arról, mennyi pénzt költ a kormány Gödöllőn a tanuszoda megépítésére, és rögtön be is lengethette, hogy az uszoda után szívesen felhúznának egy jégcsarnokot is a városban.

Beszélt arról, hogy az elmúlt 8 évben sikerült stabilizálniuk az ország helyzetét, amelyet most komoly veszély fenyeget:

a bevándorlás.

A miniszterelnök ezután maximális kampányüzemmódra kapcsolt, elmondta, hogy Brüsszel “tízezer migránst” akar ráerőltetni Magyraországra, ez pedig nem csak az ország biztonságát fenyegetné, hanem “pénzügyi következményei is lennének”.

“Agyonnyomna minket ez a teher” - mondta Orbán.

Így végül levonta a következtetést: vagy a nyugdíjakat emeli az ország, vagy a migránsokra költi a pénzt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt