Tévés karrierjébe kerülhet a Liverpool legendás középhátvédjének, hogy arcon köpött egy 14 éves kislányt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Úgy tűnik, derékba törte szakértői karrierjét Jamie Carragher, amikor kocsijából átköpött egy másik autóba, és arcon talált egy 14 éves kislányt. A Liverpool korábbi védője a Sky-nál dolgozott eddig szakértőként, az esetet azonban a csatorna vezetése elfogadhatatlannak nyilvánította. Most tárgyalásokat kezdenek arról, lesz-e még közös jövőjük. Carragher csapata szombaton kapott ki 2-1-re a Manchester Unitedtől, ettől nem volt túl jó a kedve. Az autópályán hajtott, amikor egy másik kocsiból kiszólt neki egy férfi, és az orra alá dörgölte az eredményt, mire a felbőszült focista egyszerűen átköpött az autóba. A köpés azonban a férfi szintén a kocsiban ülő 14 éves lányát találta el, pont az arcán. Az esetről videó is készült. Bár azóta Carragher többször is bocsánatot kért, könnyen lehet, hogy ezzel véget ér tévés karrierje. 

(via Guardian)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.