Úgy eldumálnál valakivel? Mondjuk Biancával, a mosógéppel?

hirdetés
2018 március 16., 07:12
comments 18
ad

Hölgyeim és uraim, hadd mutassam be önöknek Biancát, teljes nevén Candy BWM 1610-et (1600-as percenkénti fordulatú a hölgy)! Bianca legcsodálatosabb tulajdonsága, hogy lehet vele beszélgetni. Mutatjuk is videón:

Bianca persze nem csak dumálni tud. A+++-os takarékossággal forgatja a ruhákat, tíz kiló szennyes is belefér, zajszintje csupán 51-78 decibel, és naná, hogy inverteres motorral, amire tíz év garanciát vállal a gyártó! (A mosógép többi részére pedig kettőt.) Bianca fekete és fehér színben is kapható; akár el is énekelhetnék együtt az Ebony and ivory-t:

photo_camera Vajon miről beszélgetnének, ha mindkettő kapna egy mobilt?

A boltokban 160-170 ezer forintért lehet megvenni a Csodálatos Beszélő Mosógépet. Nagyjából ennyibe kerülnek a hasonló tudású néma masinák is, a wifi-chip és a kommunikációs háttérszolgáltatás gyakorlatilag ajándék Bianca többi nagyszerű képessége mellé.

Te örülnél, ha elcseveghetnél a mosógépeddel?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.