A rendszerváltás befejezéséért harcolnak, de bevédik Szita Károlyt a párttársai

POLITIKA
2018 március 20., 20:02
comments 320

Saját családtagjairól is jelentő lelkes kommunista ügynököt - vagy ügynökmúlttal vádolt személyt - jobboldali párt úgy még nem védett, mint a Fidesz Szita Károlyt, írtuk szombaton, és a helyzet azóta sem változott. Kedden intézett körkérdést a spiclimúlttal rendelkező kaposvári polgármesterről a HírTV, a válaszok nem okoztak meglepetést. 

  • L. Simon László szerint Szita „30 évvel a rendszerváltozás után bizonyított már.”
  • Révész Máriusz úgy véli, hogy „a rendszerváltáskor kellett volna az ügynökkérdéssel foglalkozni.” Hozzátette: „biztos, hogy mindenkinek a saját lelkiismeretével kell elszámolni.”

A legmegdöbbentőbb választ az Etyek, valamint a Szent László- és Váli-völgy területfejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztos adta. 

link Forrás

„Tudja, hogy mivel foglalkozom? Hogy antikommunista pártként, ez a választás szóljon arról, hogy befejezzük a rendszerváltást, és az MSZP nem kerül be a parlamentbe,”

jelentette ki Tessely Zolán. Majd az alábbi párbeszéd zajlott le a képviselő és a HírTV riportere közt:

– De a rendszerváltást úgy fejezik be, hogy a soraikban 3/2-es ügynökök vannak? 
– De most miért mondja ezt? 
– Mert hivatalos dokumentumok támasztják ezt alá. 
– Ön valami olyasmiről beszél, amiről én elmondtam önnek, hogy semmiféle információm nincsen. 
– Na jó, de ha felmerül ilyen információ, akkor nem gondolja, hogy a rendszerváltást befejezendő, ennek utána kéne néznie? 
– Nem érti meg, hogy számomra nem merült fel ilyen információ? Nem tud valami értelmeset kérdezni? Kérdezzen valamit, ami ide illik. Egy kicsit elemelkedik a hétköznapi élettől. Most adtunk át egy kilátót, gyönyörű panorámával a nagyszerű magyar tájra, amit szeretnénk megőrizni magyarnak. Kérdezzen már valami értelmeset!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.