Az ellenzéknek sikerült két Tóth Norbertet indítania Hatvanban

Nem lesz könnyű dolga a baloldali szavazóknak a Heves megyei 3-as választókerületben, de a jelölteknek tán még náluk is nehezebb dolguk lesz. Ez elméletben a hatvani körzet, de a Fideszes térképrajzolók zsenialitásának köszönhetően még Gyöngyös vonzáskörzetén túlról is tartoznak hozzá települések, elég nehéz itt olyan jelöltet találni, aki az egész körzetben ismert és elismert. A Jobbik például nem is próbálkozott, inkább elindította Sneider Roy Tamás exszkinhedet, aki ugyan Heves megyei, cserébe egri.

Tóth Norbert Tóth Norbert ellenFotó: Választás.hu

A baloldali pártok ennél szellemesebb taktikát választottak esélyeik minimalizálására. Az MSZP-P és az LMP választása is Tóth Norbertre esett. De nem ugyanarra a Tóth Norbertre, hanem két teljesen külön emberre. Vagyis a baloldali szavazatokért két Tóth Norbert küzd egymással.

Hatvan amúgy maga hagyományosan baloldali fészek volt egészen a Jobbik felemelkedéséig, de a választókerületet azért erőszakolta ilyen idióta formájúra a Fidesz, hogy a hagyományosan fideszes Hevest és a megye déli részét is hozzá lehessen csapni. Így igazából egyik Tóthnak sincs különösebb esélye a győzelemre, pedig igazán megnéztem volna, ahogy megpróbálják elmagyarázni, hogy melyik Tóth Norbertnek kéne melyik Tóth Norbert javára visszalépnie.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.