Mielőtt megvakult volna a bocija, megmutatta még neki a világot

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Egy amerikai férfi örökbe fogadott egy borjút. Az állatról kiderült, hogy veszélyben a látása, ezért a férfi egy specialistához fordult, aki az ország másik részén lakott. Adta magát az ötlet, hogy az utat autóval tegyék meg, hogy a boci világot láthasson, mielőtt elveszítené a látását.

A férfi, Dan komolyan vette a dolgot: amikor elérték a nagy amerikai füves pusztát, rendszeresen megálltak legelészni egy kicsit.

A történet nem zárult happy enddel, Mike, a boci látását nem sikerült megmenteni. De Dan csak emiatt még nem hagyta magára, bár most támogatást vár ahhoz, hogy gondoskodhasson a látását vesztő kérődzőről. (Via The Dodo)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.