Szijjártó: Bevándorlás=életveszély!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Ma van a második évfordulója a 32 halálos áldozatot követelő brüsszeli terrortámadásnak, Szijjártó Péter, Magyarország külügyminisztere pedig remek alkalomnak gondolta ezt némi bevándorlásellenes uszításra. Szerinte ugyanis a brüsszeli terrortámadás világossá tette, hogy "a bevándorlás terrorveszélyt és életveszélyt jelent".

Az MTI tudósításában arról nincs szó, hogy az áldozatokról megemlékezett volna. Arról viszont van szó, hogy immár nemcsak Soros György, hanem az ENSZ is bevándorlókkal akarja elárasztani a világot. Azon külön is aggódott, hogy az Európai Bizottság már most dönteni akar arról, hogy az EU támogassa az ENSZ migrációs csomagját, pedig még le se zárultak a viták a javaslatcsomagról. (Via MTI)


Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.