Szijjártó: Bevándorlás=életveszély!

Ma van a második évfordulója a 32 halálos áldozatot követelő brüsszeli terrortámadásnak, Szijjártó Péter, Magyarország külügyminisztere pedig remek alkalomnak gondolta ezt némi bevándorlásellenes uszításra. Szerinte ugyanis a brüsszeli terrortámadás világossá tette, hogy "a bevándorlás terrorveszélyt és életveszélyt jelent".

Az MTI tudósításában arról nincs szó, hogy az áldozatokról megemlékezett volna. Arról viszont van szó, hogy immár nemcsak Soros György, hanem az ENSZ is bevándorlókkal akarja elárasztani a világot. Azon külön is aggódott, hogy az Európai Bizottság már most dönteni akar arról, hogy az EU támogassa az ENSZ migrációs csomagját, pedig még le se zárultak a viták a javaslatcsomagról. (Via MTI)


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.