Orbán jól van és reméli, hogy a facebookosok is jól vannak

Miniszterelnök úr hétfő délután megköszönte a Facebook népének, hogy leszavazott rá vasárnap, és ezzel sorozatban harmadszor is hozzásegítette a kormányfőt a kétharmados győzelemhez. 

Orbán, mint oly gyakran, most is kicsit úgy beszélt a Facebook-felhasználókkal, mintha azok a hús-vér magyarokhoz képest valamiféle elvont világból pottyantak volna elő a megosztásaikkal, üzeneteikkel, viszont nagyon udvariasan megköszönte nekik is a segítséget.

Azt is mondta, hogy ő nagyon jól van, és reméli a facebookosok is, és örülnek a nagy győzelemnek. 

„Nagy tettet hajtottunk végre közösen, és a következő években veletek együtt meg fogjuk védeni Magyarországot!” - tette még hozzá, aztán a szokásos hajrákkal zárt a bejelentkezést. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.