Miközben 2,4 millió ember a választáson siránkozik, Budapest vidám hódvárossá változott

Toleráns hód emberrel a Rákos-patak torkolatánálFotó: Bartha Péter

Olvasónk, Péter ma, vagyis szerdán reggel fotózta ezt a manapság már egészen természetes hód-ember interakciót a Rákos-patak torkolatában.

A hód egyébként szokatlanul toleráns kedvében van, normális esetben ilyenkor ugyanis már rég idegrohamot kapott volna, és idegesen csapkodná a vízfelszínt a farkával, amivel olyan erős zajt keltene, mint valaki nagy termésköveket dobálna a folyóba. Most azonban jókedvű, így még horgászni is hagyja a területére tévedt embert, aki meg is becsüli magát, és láthatólag nagyon örül a lehetőségnek.


November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.