Miközben 2,4 millió ember a választáson siránkozik, Budapest vidám hódvárossá változott

ÁLLAT
2018 április 11., 09:24

Toleráns hód emberrel
photo_camera Toleráns hód emberrel a Rákos-patak torkolatánál Fotó: Bartha Péter

Olvasónk, Péter ma, vagyis szerdán reggel fotózta ezt a manapság már egészen természetes hód-ember interakciót a Rákos-patak torkolatában.

A hód egyébként szokatlanul toleráns kedvében van, normális esetben ilyenkor ugyanis már rég idegrohamot kapott volna, és idegesen csapkodná a vízfelszínt a farkával, amivel olyan erős zajt keltene, mint valaki nagy termésköveket dobálna a folyóba. Most azonban jókedvű, így még horgászni is hagyja a területére tévedt embert, aki meg is becsüli magát, és láthatólag nagyon örül a lehetőségnek.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.