Május 7-én alakulhat meg az új parlament

A választás után egy hónappal, május 7-én tarthatja alakuló ülését az új parlament, amelyben a választások nem hivatalos végeredménye szerint újra stabil kétharmados többsége lesz a Fidesznek, amit még a magyarországi németek színeiben bejuttatott, korábban fideszesként politizáló Ritter Imre is támogathat a törvényhozásban.

És ha már kétharmada van, a Magyar Idők "értesülései" szerint a Fidesz egyből el is fogadhatja azokat a civilellenes javaslatait, amiket a jelenlegi ciklusban a kétharmad hiánya miatt nem tudott elfogadni. Ilyen a Stop Soros néven futó, a civil szervezetek külföldi támogatását megadóztató törvényjavaslat is, melynek egy része a kétharmados, nemzetbiztonsági törvényt is érinti, ezért nem tudták a választás előtt elfogadni. Ezt az első törvények között fogadhatják el májusban. És megtárgyalhatják az ország 2019-es költségvetését is.

A Magyar Idők "értesülései" szerint közben a kormányalakítás is megkezdődött, az új kabinetben új arcok új minisztériumokat fognak majd vezetni. Hogy kik lesznek az új miniszterek, azt a lap szerint a miniszterelnök fogja majd kihirdetni a kormány eskütétele előtt, "az addig megjelenő találgatások a zavarkeltést szolgálják".

A Magyar Idők értesülései szerint a kormánynak programja is van, ami négy, önmagában üres fogalmon, a

  • versenyképességen;
  • a munkaalapú társadalmon;
  • a demográfián;
  • és a nemzeti identitás kérdésén

alapul.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.