Május 7-én alakulhat meg az új parlament

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A választás után egy hónappal, május 7-én tarthatja alakuló ülését az új parlament, amelyben a választások nem hivatalos végeredménye szerint újra stabil kétharmados többsége lesz a Fidesznek, amit még a magyarországi németek színeiben bejuttatott, korábban fideszesként politizáló Ritter Imre is támogathat a törvényhozásban.

És ha már kétharmada van, a Magyar Idők "értesülései" szerint a Fidesz egyből el is fogadhatja azokat a civilellenes javaslatait, amiket a jelenlegi ciklusban a kétharmad hiánya miatt nem tudott elfogadni. Ilyen a Stop Soros néven futó, a civil szervezetek külföldi támogatását megadóztató törvényjavaslat is, melynek egy része a kétharmados, nemzetbiztonsági törvényt is érinti, ezért nem tudták a választás előtt elfogadni. Ezt az első törvények között fogadhatják el májusban. És megtárgyalhatják az ország 2019-es költségvetését is.

A Magyar Idők "értesülései" szerint közben a kormányalakítás is megkezdődött, az új kabinetben új arcok új minisztériumokat fognak majd vezetni. Hogy kik lesznek az új miniszterek, azt a lap szerint a miniszterelnök fogja majd kihirdetni a kormány eskütétele előtt, "az addig megjelenő találgatások a zavarkeltést szolgálják".

A Magyar Idők értesülései szerint a kormánynak programja is van, ami négy, önmagában üres fogalmon, a

  • versenyképességen;
  • a munkaalapú társadalmon;
  • a demográfián;
  • és a nemzeti identitás kérdésén

alapul.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.