Rogán Antal: A mai tüntetést is a Soros-hálózat szervezi, Soros György pénzeli

POLITIKA
2018 április 14., 06:03
comments 286

"Megértem azt, hogy az ellenzéki pártok nem tudják elfogadni az eredményt, és talán még az is érthető, hogy akik kisebbségben maradtak az urnáknál, azok a csalódottság után az utcára vonulnak. Ha békés keretek között marad, akkor mindez része egy demokratikus országban a vitakultúrának," mondta Rogán Antal a szombat délutánra szervezett kormányellenes tüntetésről. A propagandaminiszter a Magyar Időknek adott interjújában kijelentette:

"a mai tüntetést is a Soros-hálózat szervezi, Soros György pénzeli, és a céljuk csak annyiban változott, hogy ha már megbuktatni nem sikerült, legalább meg kell gyengíteni azt a kormányt, amelyik következetesen küzd a bevándorlás ellen. Egész Európában ezt teszik, ezt tették Bécsben, Prágában és Pozsonyban is, nálunk is ez történik."

Rogán az új kormányzati struktúráról nem árult el részleteket, csak annyit osztott meg, hogy "lesznek változások, de mielőtt a miniszterelnök döntést hoz, sokakkal fog konzultálni. A kormánypártokkal ez a konzultáció már megkezdődött, a következő két hétben ezt a kört szélesíteni fogjuk."

photo_camera Fotó: botost/444.hu

 Elmondta, hogy Orbán a szerdai kormányülésen minden miniszterével közölte, hogy a megbízatása véget ért. Az interjúban ezután két tökéletes kérdés, és két tökéletes válasz következett: 

"Ha ilyen nagy lesz a változás, az nem okoz majd személyi konfliktusokat a kormánypártokban?"

"A Fidesz–KDNP olyan politikai közösség, ahol az ember helyét nem a pozíciója, hanem a feladata határozza meg," válaszolta Rogán.

"A miniszterek nem voltak szomorúak? Mégiscsak egy kétharmados győzelem után tudták meg, hogy véget ért a megbízatásuk."

Rogán nembújt ki a válasz alól: "ami következik, az nem folytatása lesz az előző négy évnek, hanem egy újabb négy év kezdete. Ezzel mindegyikőjük tisztában volt, 

és az is nyilvánvaló, hogy a politikai közösségünkön belül mindenki meg fogja kapni az új feladatát."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.