Rogán Antal: A mai tüntetést is a Soros-hálózat szervezi, Soros György pénzeli

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

"Megértem azt, hogy az ellenzéki pártok nem tudják elfogadni az eredményt, és talán még az is érthető, hogy akik kisebbségben maradtak az urnáknál, azok a csalódottság után az utcára vonulnak. Ha békés keretek között marad, akkor mindez része egy demokratikus országban a vitakultúrának," mondta Rogán Antal a szombat délutánra szervezett kormányellenes tüntetésről. A propagandaminiszter a Magyar Időknek adott interjújában kijelentette:

"a mai tüntetést is a Soros-hálózat szervezi, Soros György pénzeli, és a céljuk csak annyiban változott, hogy ha már megbuktatni nem sikerült, legalább meg kell gyengíteni azt a kormányt, amelyik következetesen küzd a bevándorlás ellen. Egész Európában ezt teszik, ezt tették Bécsben, Prágában és Pozsonyban is, nálunk is ez történik."

Rogán az új kormányzati struktúráról nem árult el részleteket, csak annyit osztott meg, hogy "lesznek változások, de mielőtt a miniszterelnök döntést hoz, sokakkal fog konzultálni. A kormánypártokkal ez a konzultáció már megkezdődött, a következő két hétben ezt a kört szélesíteni fogjuk."

Fotó: botost/444.hu

 Elmondta, hogy Orbán a szerdai kormányülésen minden miniszterével közölte, hogy a megbízatása véget ért. Az interjúban ezután két tökéletes kérdés, és két tökéletes válasz következett: 

"Ha ilyen nagy lesz a változás, az nem okoz majd személyi konfliktusokat a kormánypártokban?"

"A Fidesz–KDNP olyan politikai közösség, ahol az ember helyét nem a pozíciója, hanem a feladata határozza meg," válaszolta Rogán.

"A miniszterek nem voltak szomorúak? Mégiscsak egy kétharmados győzelem után tudták meg, hogy véget ért a megbízatásuk."

Rogán nembújt ki a válasz alól: "ami következik, az nem folytatása lesz az előző négy évnek, hanem egy újabb négy év kezdete. Ezzel mindegyikőjük tisztában volt, 

és az is nyilvánvaló, hogy a politikai közösségünkön belül mindenki meg fogja kapni az új feladatát."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.