Mogyoróval fizette le a postás a rettenetes varjút

ÁLLAT
2018 április 15., 09:05
comments 175

Tyler McLeaod, foglalkozását tekintve postás, megszelídítette Vancouver rettegett varját, Canuckot.

A varjú, amely többek között arról is ismert, hogy ellopott egy kést egy bűnügy helyszínéről, tavaly hetekre blokád alá vont három címet, ahova McLeod emiatt nem tudta kézbesíteni a leveleket. "Amikor felsétáltam a lépcsőn, belekezdett, hogy kár, kár, kár" - magyarázta a karjával szárnyként csapkodva a postás.

"Minden nap megcsipkedett és megkarmolt. Zuhanórepülésben landolt a leveleim között, mindenfele szétszórta a leveleket" - mesélte. Persze mi mást várnánk egy varjútól, ami garázdálkodott már McDonald's-ban is?

McLeod trükkhöz folyamodott, földimogyoróval pakolta meg a leveles zsákját. Azóta a legnagyobb haverok Canuckkal. "A földimogyoró a megváltásom. Egy csapásra minden megváltozott, azóta szuper arc" - mesélte. Azóta a leveleket is együtt kézbesítik, Canuck még az anyósülésre is beül a postakocsiban. (Via CTV)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.