Megdőlt hajnalban egy melegrekord

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Csütörtök virradóra megdőlt Budapesten egy országos melegrekord. Ma hajnalban az éjszaka leghidegebb szakaszában 16,2 fokot mértek Lágymányoson, ezzel ez az új napi minimumhőmérséklet-rekord, még sose volt április 19-én ennyire meleg a leghidegebb pillanat.

Eddig a napi minimumhőmérséklet maximuma ezen a napon 15,6 fok volt.

Az előrejelzés szerint a következő napokban is folytatódik a már-már nyáriasan meleg idő, de hajnalonta azért a mainál sokkal hidegebb lesz, akár 5 fokra is lehűlhet a levegő. (Via MTI)


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.