Elnézést kért illetlen nótaválasztása miatt a brit áruházláncvezér

Mike Coupe, a Sainsbury's vezérigazgatója.Fotó: DANIEL LEAL-OLIVAS/AFP

Mike Coupe szemmel láthatóan remek hangulatban készült interjút adni a brit magántelevízió, az ITV híradójának. Cége, a második legnagyobb brit áruházlánc, a Sainsbury éppen egyesülni készül egyik legnagyobb riválisával, az Asdával, Coupe pedig nagy boldogságában dudorászni kezdett az interjú előtt.

Pechjére pont a 42. utca című, a haszonszerzésről, aranyásókról (mármint gazdag férfiakra utazó nőkről, nem pedig patakokban ácsorgó szerencsétlenekről), stb. szóló musical egyik betétdala, a "Pénzünknél vagyunk" (We're in the money) jutott az eszébe. Még nagyobb pechjére az ITV szemfüles stábja rögzítette is ezt:

"Szerencsétlen dalválasztás volt" - reagált a történtekre Coupe, aki elnézést kért, ha bárkit megbántott volna. Coupe azzal magyarázta a történteket, hogy tavaly látta a musicalt, és a dal beleragadt a fülébe. Coupe amúgy lelkes gitáros, tudását gyakran villogtatta több ezer beosztottja előtt is a vállalati bulikon.

Bár Coupe most azt mondja, hogy csak egy óvatlan pillanatában kapták el, összességében találó volt a dalválasztása. A piac hétfőn határozottan jól reagált a Sainsbury's és az Asda egyesülésének hírére, a cég részvényárfolyama 15 százalékkal emelkedett. Coupe tényleg a pénzénél van. (Via BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.