18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

link Forrás

Végigcibálta az oroszlán a szafarin a tulajt, mégis ő járt jobban

ÁLLAT
2018 május 01., 18:01
comments 177

A dél-afrikai Marakele nemzeti park állatkertjében történt az eset, aminek főszereplője Mike Hodge, a park alapító-tulajdonosa és egy megtermett oroszlán. A 67 éves Hodge, aki ismerői szerint számtalanszor járt már az állat közelében, állítólag azért merészkedett a ketrecébe, mert társaival együtt furcsa szagokra lettek figyelmesek, és ki akarták deríteni az oroszlánt is irritáló bűz eredetét. A videó alapján, aminek a végén lövések dördülnek, és meg nem erősített beszámolók szerint az állatot végül a vadőrök lelőtték. a férfit pedig kórházba szállították, sérült, de állapota stabil. Hodge és felesége 1999-ben költöztek Nagy-Britanniából Dél-Afrikába, 2010-ben nyitották meg a Marakele állatkertet. (thesouthafrican via The Sun)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.