18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Átnyilazott őzek legelésznek Oregonban

ÁLLAT
2018 május 02., 08:17
comments 135
photo_camera Fotó: Oregoni Állami Rendőrség - közkincs

Fura jelenségről értesültek a múlt héten az oregoni Vad- és Halügyi Minisztérium munkatársai:

átnyilazott őz legelészik államukban.

A vadőrök az állami rendőrség munkatársainak kíséretében felkeresték az észlelés helyszínét Shady Cove közelében. Azt tervezték, hogy nyugtatólövedékkel elkábítják az átnyilazott őzet, hogy kivehessék belőle a nyílvesszőt.

photo_camera Fotó: Oregoni Állami Rendőrség - közkincs

Végül nem találták meg az őzt, de megláttak egy másik átnyilazott állatot. A beszámolók szerint mindkét állat képes mozogni és enni, vagyis sérüléseik nem tűnnek életveszélyesnek. Időközben egy harmadik, átnyilazott, de mozgásképes őzről is jelentést kaptak.

A hatóságoknak immár a helyi vadásztársaság is besegít a rejtély megoldásában, 2600 dolláros jutalmat ajánlottak annak, aki segít kézre keríteni az őzeket átnyilazó embert. Már csak azért is, mert Oregonban csak augusztus közepétől szeptember végéig szabad íjjal őzre vadászni. (Via CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.