Katy Perry a szó szoros értelmébe vett olajágat küldött Taylor Swiftnek

KULTÚRA
2018 május 09., 11:37
comments 156

Taylor Swift pakkot kapott. Az öltözőjében várta a csomag, amit, mint kiderült, Taytay nemezise, Katy Perry küldött, és amiben

egy olajág

volt. Perry üzenetet is küldött az olajág mellé, de azt elég nehéz kiolvasni. Az biztos, hogy a "félreértés" és a "mélyen sajnálom" kifejezések szerepelnek a levélben, ami a "Hahó, öreg barátom!" megszólítással kezdődik.

link Forrás

Swift és Perry ugyanis barátok voltak, mielőtt ellenségek lettek. Hogy ellenségek lettek, azt Swift a "Bad Blood" (Rossz vér) című dalában hozta a világ tudomására. Hogy miért lettek rosszban, arra csak homályos utalásokat tett. Swift eleinte egy "olyan szörnyűségről" beszélt, amely után "egyből ellenségek lettünk". Aztán arról mesélt valamit, hogy Perry "szabotálni" próbálta egy egész turnéját.

Lassan kiderült, hogy Perry olyan háttértáncosokat szerződtetett, akik Swiftnek dolgoztak volna korábbi megállapodásuk alapján.

Perry máshogy látta a történteket, szerinte Swift viselkedett "báránybőrbe bújt Regina Wolfként", amiből két dolog következik:

És ugyan Perry tavaly ilyenkor még azt állította, hogy az egész balhét Swift kezdte, ezért neki is kéne lezárnia, később már engedékenyebb lett. "Én már elengedném a dolgot. Megbocsátok neki, és remélem ő is megbocsát, bármit is tettem".

Ezzel még nem tudta megolvasztani Swift szívét, de az olajág bejött, Swift most szívecskékkel köszönte meg a gesztust.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.