Belenyúltak a sorsolásba, hogy brazil-francia döntő lehessen az 1998-as focivébén

Michael Platini elismerte, hogy a francia szervezőbizottság elnökhelyetteseként el tudta intézni, hogy a francia és a brazil válogatott csak a döntőn találkozhassanak az 1998-as világbajnokságon.

„Mindenkinek az volt az álma, hogy a brazilok és a franciák játsszák a döntőt” - beszélt meglepő nyíltsággal erről a francia France Bleu Sport magazinnak.

Az 1998-as vébét a franciák rendezték, ők is és az akkor világelső brazilok is esélyesei voltak az Európában rendezett tornának. Platiniék úgy intézték, hogy a két csoportjukból elsőként továbbjutó csapat a kieséses szakasz ellentétes ágára kerüljenek: így kerültek a brazilok az A, a franciák a C csoportba. A döntőt végül a franciák nyerték 3-0-ra. (Daily Mail)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.