Németh Szilárd hátrébb lép a napi kormánykommunikációtól

Új arcok jelennek meg a kormányzati kommunikációban, tudta meg a Magyar Idők. Bár a Fidesz kommunikációs igazgatója továbbra is Hidvéghi Balázs lesz, és a kormányszóvivő is marad Kovács Zoltán, de a napi sajtótájékoztatókon új emberek állnak majd a kamerák elé. Az ok egyszerű: Hollik István és Budai Gyula nem jutottak be a parlamentbe, így a Fidesz rájuk nem támaszkodhat. Tuzson Bence és Németh Szilárd pedig államtitkárok lettek, így ők sem vesznek részt annyira aktívan a kommunikációban a jövőben. Hogy kik lesznek az új arcok, arról még nem született döntés.

Hidvéghi Balázs közben megerősítette: több nemzeti konzultációval, óriásplakátokkal, és országjárással készülnek a jövő évi európai uniós választásokra. Az első nemzeti konzultáció a demográfiai helyzetről szól majd, de terveznek egyet uniós kérdésekkel is. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.