Ronaldo sajnálja, hogy "rosszkor" lengette be távozását a Realból

Cristiano Ronaldo vasárnap már bánta, hogy pont a BL-győzelem utáni nyilatkozatában sikerült kikotyognia, hogy elhagyni készül a Real Madridot. Ronaldo nem tett egyértelmű kijelentést, viszont végig múltidőben beszélt kapcsolatáról a Reallal, így mindenki érthette, hogy mit is akar mondani.

"Akkor beszéltem, amikor nem kellett volna. Nem ez volt a megfelelő idő erre, de őszinte voltam" - mondta most. Mint mondta, szeretett volna várni a bejelentéssel, de a győzelem hevében nem tudta visszafogni magát.

Most viszont a szuszpenz sorozatokból és filmekből ismerős eszközéhez nyúlva nem közölt további konkrétumokat terveiről, csupán azt mondta, hogy egy héten belül "nagy bejelentést" tesz. Csapattársai Ronaldo szavai után igyekeztek hangsúlyozni, hogy szeretnék, ha a portugál futballista velük maradna, ahogy Zinedine Zidane vezetőedző szerint is a Realban kell játszania a továbbiakban is.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.