Ronaldo sajnálja, hogy "rosszkor" lengette be távozását a Realból

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Cristiano Ronaldo vasárnap már bánta, hogy pont a BL-győzelem utáni nyilatkozatában sikerült kikotyognia, hogy elhagyni készül a Real Madridot. Ronaldo nem tett egyértelmű kijelentést, viszont végig múltidőben beszélt kapcsolatáról a Reallal, így mindenki érthette, hogy mit is akar mondani.

"Akkor beszéltem, amikor nem kellett volna. Nem ez volt a megfelelő idő erre, de őszinte voltam" - mondta most. Mint mondta, szeretett volna várni a bejelentéssel, de a győzelem hevében nem tudta visszafogni magát.

Most viszont a szuszpenz sorozatokból és filmekből ismerős eszközéhez nyúlva nem közölt további konkrétumokat terveiről, csupán azt mondta, hogy egy héten belül "nagy bejelentést" tesz. Csapattársai Ronaldo szavai után igyekeztek hangsúlyozni, hogy szeretnék, ha a portugál futballista velük maradna, ahogy Zinedine Zidane vezetőedző szerint is a Realban kell játszania a továbbiakban is.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.