Elismerte bukását Mariano Rajoy

külföld
2018 június 01., 09:19

A néppárti politikust várhatóan leváltják a pénteki parlamenti szavazáson, Mariano Rajoy is erre számít, és már el is ismerte, hogy vesztett. „Megtiszteltetés volt Spanyolország miniszterelnökének lenni. Megtisztelő, hogy egy jobb Spanyolországot adok át, mint amilyet kaptam” - mondta Mariano Rajoy a madridi parlamentben. A konzervatív kormányt automatikusan a Pedro Sánchez vezette szocialisták váltják, Rajoy már gratulált is Sáncheznek.

Sánchez és Rajoy
photo_camera Fotó: OSCAR DEL POZO/AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.