Zámbó Krisztián Zámbó K. Jimmbó néven folytatja

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Zámbó Jimmy mérsékelten sikeres fia úgy döntött, új művésznevet választ magának, így mostantól 

Zámbó K. Jimmbó

néven szerepel - értesült a Bors. Zámbó Krisztián Zámbó K. Jimmbó nemrégiben új életet kezdett, el is költözik Visegrádra, és szeretne új emberré válni. Állítja, művésznevének semmi köze édesapja nevéhez, mint mondta, „aki bántott, az most is fog, aki szeret, az ezután, az új névvel is fog. Ez a változás nagyon kellett nekem, a lelkemnek. Jimmbó egy meséből van, és gyerekkoromban hívtak így, de nincs köze apuhoz és a Jimmy névhez”. Hogy melyik meséből, a cikkből nem derül ki, és sajnos az internet sem segített megtalálni. 

Zámbó K. Jimmbó szeretne „végre valami maradandót, minőségit és nagyon jót letenni az asztalra, amire mindenki büszke lehet.” De a legnagyobb célja mégis egy saját család és egy szép, meghitt, nagy esküvő. Meg egy gyerek.

Frissítés: kedves olvasónk, Gábor elküldte nekünk, melyik meséről lehetett szó: ez a Jimbo and the Jet-set, ami egy antropomorf repülőről szól. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.