Zámbó Krisztián Zámbó K. Jimmbó néven folytatja

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Zámbó Jimmy mérsékelten sikeres fia úgy döntött, új művésznevet választ magának, így mostantól 

Zámbó K. Jimmbó

néven szerepel - értesült a Bors. Zámbó Krisztián Zámbó K. Jimmbó nemrégiben új életet kezdett, el is költözik Visegrádra, és szeretne új emberré válni. Állítja, művésznevének semmi köze édesapja nevéhez, mint mondta, „aki bántott, az most is fog, aki szeret, az ezután, az új névvel is fog. Ez a változás nagyon kellett nekem, a lelkemnek. Jimmbó egy meséből van, és gyerekkoromban hívtak így, de nincs köze apuhoz és a Jimmy névhez”. Hogy melyik meséből, a cikkből nem derül ki, és sajnos az internet sem segített megtalálni. 

Zámbó K. Jimmbó szeretne „végre valami maradandót, minőségit és nagyon jót letenni az asztalra, amire mindenki büszke lehet.” De a legnagyobb célja mégis egy saját család és egy szép, meghitt, nagy esküvő. Meg egy gyerek.

Frissítés: kedves olvasónk, Gábor elküldte nekünk, melyik meséről lehetett szó: ez a Jimbo and the Jet-set, ami egy antropomorf repülőről szól. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.