A pakisztáni tálibok óriási követ dobtak a divat állóvizébe

divat
2018 június 05., 04:31
comments 78

Elsőre mi is viccnek hittük, de nem az: a dzsihadisták nagyon érdekes új egyenruhával jelentkeztek. A Military Times szerint a szettre hatással lehetett a punk rock éra, nyomokban Gwen Stefani, de van benne egy csipetnyi szado-mazo vonal is. Külön figyelmet érdemel a 13 éves hülyegyerekek gardróbjából elcsent, fegyveres póló No Tension felirattal, és a szegecses kesztyű, de érdekes megoldás a terepmintás térdgatya kombinálása a magas szárú sportcipővel és a térdig érő zokniszerűséggel is.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.