A pakisztáni tálibok óriási követ dobtak a divat állóvizébe

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Elsőre mi is viccnek hittük, de nem az: a dzsihadisták nagyon érdekes új egyenruhával jelentkeztek. A Military Times szerint a szettre hatással lehetett a punk rock éra, nyomokban Gwen Stefani, de van benne egy csipetnyi szado-mazo vonal is. Külön figyelmet érdemel a 13 éves hülyegyerekek gardróbjából elcsent, fegyveres póló No Tension felirattal, és a szegecses kesztyű, de érdekes megoldás a terepmintás térdgatya kombinálása a magas szárú sportcipővel és a térdig érő zokniszerűséggel is.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.