Sikerült leereszteni a hatalmasra fúvódott brit tacskót

ÁLLAT
2018 június 05., 08:51
comments 76
photo_camera Trevor két jellegzetes arca

Trevor, a négyéves chesire-i tacskó mindeddig pont úgy nézett ki, ahogy egy jóképű fekete-sárga (tacskós tolvajnyelven fekete-cser) tacskónak ki kell néznie. Aztán azt vette észre a gazdája, hogy egyre kövérebb. Ami tacskóknál nem lenne példátlan jelenség, csakhogy Trevor nem hétről hétre, hanem percről percre lett nagyobb.

Míg olyanná nem vált, mint egy gömbszerűen dagadt buddhista bölcs.

link Forrás

Ezen a ponton berohantak vele a közeli klinikára, ahol kiderült, hogy egy olyan ritka szindrómában szenved - az igen megfélemlítő nevű szubkután memfizéma nevűben - ami a légcső kilyukadásával jár. Illetve azzal, hogy minden korty belélegzett levegő egy része Trevor bőre alá került, szó szerint felfújva őt.

Trevort az orvosok először is kilukasztották, leeresztették, aztán belülről is bestoppolták, most már remekül van és újra tacskó formájú.

És hogy mit reagált minderre a 444 két tacskószakértője, Szily Minó (1) és Szily Txiki (1)? Ennyit:


(via Index Mindeközben)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.