Tapogatási ügybe keveredett Justin Trudeau

Brit Columbia tartomány egyik helyi lapja, a Creston Valley Advance 2000 augusztusában szerkesztőségi cikket írt róla, hogy Pierre Trudeau korábbi miniszterelnök fia, a 28 éves Justin Trudeau megfogdosta az egyik riperterüket. Azt is írják, hogy az akkor még nem politizáló kisebbik Trudeau bocsánatot kért.

Fotó: Kevin Hagen/Getty Images/AFP

Mióta megválasztották Kanada miniszterelnökének, ez a meg nem erősített történet újra és újra felbukkant a neten, és most megint bekerült a hírekbe, miután a Breitbart cikket kanyarított belőle. A BuzzFeed ezért rákérdezett Trudeau sajtósainál, hogy mi a helyzet, és azt a választ kapták, hogy a miniszterelnök mindig tisztelettel bánt a nőkkel, és „nem gondolja, hogy bármilyen negatív interakcióra sor került volna Crestonban”. A BuzzFeed kereste a nőt, akit Trudeau állítólag fogdosott, de egyelőre nem kapott választ, a Creston Valley Advance akkori szerkesztőjét pedig nem tudták elérni.

Trudeau sajtósai most is hangsúlyozták, hogy a miniszterelnök a nők elleni erőszakkal foglalkozó szervezetnél kezdte az aktivista karrierjét, a kormánya zéró toleranciát hirdetett a szexuális zaklatásokkal szemben, és Trudeau több párttársát ki is zárta az ellenük felhozott vádak miatt.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.