Ellopták az orosz nagykövet készpénzzel kitömött pénztárcáját Nagyszebenben

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Szombat este ellopták Oroszország bukaresti nagykövetének, Valerij Kuzminnak a pénztárcáját Nagyszebenben. A nagykövet épp a főterén sétált a feleségével, amikor a zsebtolvajok ellopták a pénztárcáját az inge zsebéből.

A nagykövet nem aprózta el, 1250 lej és 250 dollár is volt a pénztárcájában, ez közel 150 ezer forint. A diplomataigazvolánya is benne volt, annak is lába kélt. (Transindex)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.