Bayer Zsolt szerint a menekültek befogadása nagyobb bűn, mint a holokauszt

„A lelkét, tartását, hitét, hagyományait és múltját vesztett németséggel ugyanis bármi megtehető” - írja Bayer Zsolt a Németország budapesti nagykövetének címzett nyílt levelében. 

A Magyar Időkben megjelent írásban Bayer „frusztráltnak és betegnek” nevezi a „németséget”, mert szerinte a holokauszt miatt érzett bűntudatuk következtében csendben tűrik, hogy az országukba érkező „félelmetes és nem ide való tömeg”, vagyis az afrikaiak és távol-keletiek „felélik a szociális rendszert, ellehetetlenítik a jóléti társadalmat magát, koszt, bűzt, szennyet és elviselhetetlenséget teremtenek, nem dolgoznak.” 

Bayer Zsolt, Schmidt Mária és L. Simon LászlóFotó: Facebook/L. Simon László

Bayer szerint a német bürokrácia „önmaga paródiájává vált, hozzárohadt a körülményekhez”, és a németek saját magukat „vezetik ki a létezésből”, amikor félrenéznek, és azt mondják, hogy „egyetlen etnikumot sem lehet a bűnnel azonosítani, a rasszizmus pedig amúgy is tilos”.

Az írás így zárul:

„Ezt csinálták maguk a saját hazájukból. A fekete-erdei klinika és a Derrick irigyelt, csodálatos és csodált, tiszta, rendes és gazdag világából. 

Maguk nagyobb bűnt követnek el most, mint dédszüleik akkor elkövettek, és akikre hivatkozva most megteszik azt, amit megtesznek.

Maguknak sem lesz bocsánat. Vagy azért, mert nem is marad német, aki majd megbocsásson, vagy azért, mert egyszer végre fellázadnak a maradék németek, és pontosan oda fogják magukat sorolni, ahová a dédszüleiket: a nemzet gyilkosai közé.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.