"Kérlek, köpj is bele!" - írta a pincérnő a szakácsnak leadott hamburgerrendelésbe

Magától értetődőnek tűnhet, hogy egy éttermi rendelésnél nem kell külön hangsúlyozni, hogy köpést nem kérünk az ételünkbe. Mégis, érdemes lehet újragondolni, hogy a jövőben ezt jelezni kéne. A Munchies birtokába jutott egy éttermi rendelésről készült blokk, amin a pincérnő külön, pirossal ráírta a szakácsnak, hogy "kérlek, köpj is bele!".

Curtis May az apák napját ünnepelte lányával és unokájával a queensi Bohemian Hall and Beer Garden étteremben. A számla kiegyenlítésekor némi kavar volt, ezért kikérte a rendelésükről készült blokkot is. Ekkor tűnt fel neki egy különös megjegyzés. El se kerülhette volna a figyelmét, mert csupa nagybetűvel, pirossal volt ráírva az üzenet a szakácsnak.

"Addigra már rég megettem a burgerem. Majdnem elhánytam magam" - mesélte May a Munciesnak.

Az étterem menedzsere azonnal kártalanította, és ott helyben kirúgta a pincérnőt. Mayt azzal nyugatta, hogy

a szakács valószínűleg nem köpött bele

a burgerébe.

A Twitteren nagyot futó poszt alatt kialakult beszélgetésben néhány örök optimista arra jutott, hogy a pincérnő valójában csak azt akarta üzenni, hogy vágják ketté a burgert - May társaságban volt, akikkel talán meg akarta osztani az ételét. Angolul ez az utasítás úgy hangzana:

Split it in two,

ami tényleg hasonlóan hangzik, mint az, hogy köpj bele:

Spit in it, too!

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.