Gyereke született az 54 éves dán színésznőnek, Brigitte Nielsennek

külföld
2018 június 24., 14:27
comments 323

Lánya született az 54 éves dán színésznőnek, Brigitte Nielsennek. Nielsen korábban játszott a Rocky 4-ben és a Kobrában is, Sylvester Stallone oldalán, akivel egy ideig házasok is voltak. De a színészkedés mellett modell és tévés karrierje is van. Ötödik férjével, az olasz Mattia Dessivel 2006 óta házasok.

Nielsen a múlt hónapban hozta nyilvánosságra kései terhességét az Instagramon.

link Forrás

“Hosszú volt az út, de megérte” - írta most egy közleményben. Nem ő az egyetlen 50 körüli színésznő, aki mostanában jelentette be, hogy gyereket vár. Rachel Weisz áprilisban, 48 éves korában jelentette be, hogy gyereket vár Daniel Craigtől. (Yahoo, BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.