Ne sírjatok Argentínáért!


  • A D. csoport zárófordulójában megpecsételődhet Argentína sorsa.
  • A már biztos továbbjutó horvátok a lehető legtartalékosabb csapatukkal állnak fel, csak Perišić és Modrić maradt a kezdőben.
  • Nigéria sorsa a saját kezében, Izlandnak a körülmények szerencsés alakulására van szüksége.

NGA - ARG

Maradona Double Fuck-al ünnepel

link Forrás

Bár Izlandnak hirtelen újra lett esélye a továbbjutásra, az elmúlt percekben folyamatosan a horvátok veszélyeztetnek. Rakitićnek és Kramarićnak is volt helyzete, de egyikük se találta el a kaput.

ISL - HRV

80. perc: a horvátok körübelül két perc alatt fejlődnek fel egy kontrához. Jellemző, hogy Ćorluka vezette fel a kezdőkörig, ahonnan Jedvajt, a jobbhátvédet indította, akinek aztán hosszú másodpercekig kellett forgolódnia a szögletzászló környékén, hogy végre passzolni tudjon valakinek. Kovačićnak, akihez aztán csak a balhátvéd Pivarić csatlakozott. A horvátoknak tökmindegy, és ezt nem is titkolják.

ISL - HRV

70. perc: mindkét kapitány cserél, Dalić a támadó, talán sérült Pjaca helyett a középhátvéd Lovrent, Hallgrimsson a középhátvéd R. Sigurdsson helyett a klasszikus középcsatár Sigurdarsont. Két percre rá Bjarnason kerül nagy helyzetbe, de az ötös sarkáról, senkitől se zavartatva a szögletzászlóhoz pörgetett.

NGA - ARG

Csere argentin oldalon, de még mindig nem Dybala: a minősíthetetlenül játszó Di Maria helyett Meza a balszélen.

NGA - ARG

A 71. percben bámulatos támadást vezetett Nigéria: Musa felbőrözte Rojót, Ighalo gyönyörűen átlépte a labdát, Ndidi 24-ről kapásból lőtt, kevéssel fölé.

NGA - ARG

Az egyenlítés óta egyértelműen Argentína irányít és dominál, de pontatlanok, és a nigériai ellentámadásokban bőven van veszély.


NGA - ARG

60. perc: Pérez helyett Pavón a pályán a jobb szélen. Egyből megiramodott egy labdával, de centerezését szögletre mentették.

ISL - HRV

Gyors egymásutánban kétszer is egyenlíthettek volna az izlandiak, mindkétszer Ingason, mindkétszer fejesből. Az elsőt Kalinić ütötte szögletre, a másodikat, a szögletből kapufára fejelte. De vajon miért vártak ezzel addig az izlandiak, amíg a horvátok megszerezték a vezetést?

NGA - ARG

Itt a lerántás. Tizu volt?

link Forrás
NGA - ARG

Di Maria egyből megpróbált rákontrázni a nigériai tizenegyesre és berepült a 16-oson belülre Moses mellett, de Cakir kiröhögte és továbbot intett.

2018 június 26., 19:10

GÓL! NIGÉRIA EGYENLÍT, 1-1!

NGA - ARG

Victor Moses tizenegyesből kiegyenlít, elegánsan (!) bepasszolja Armani mellett.

ISL - HRV

Badelj ráunt a dologra. Békésen vezette fel a labdát, az izlandiak nem támadták. Toporgott egyet, jelezvén, hogy lőni fog. Még mindig nem támadták, úgyhogy megtolta még egyszer, aztán lőtt 23-ról egy bődületes kapufát.

2018 június 26., 19:08

11-es Nigériának!!!

NGA - ARG

Mascherano lerántotta Balogunt egy szögletnél, és ugyan videóbírózás is van, úgy tűnik, nincs felülbírálás, büntető jön.

Most Argentína a csoportmásodik, de ha Izland valahogy begyötör egy gólt a horvátoknak, már ők jutnának tovább. Jelen állás szerint 2-4-es gólaránnyal Argentína 4 pontos, ha Izland valahogy győzne, ők 2-3-as gólaránnyal állnának 4 ponton. VISZONT Nigériának egy döntetlen is elég lehet a továbbjutáshoz, ha Izland nem győz.