Karácsonykor verte félholtra elhidegült nejét a kicsapongó férj

bűnügy
2018 június 27., 05:53
comments 112

2017 karácsonyán félholtra verte nejét egy kaposvári féri, aki letartóztatása után a börtönbe becsempészett telefonnal próbálta rábeszélni nejét, hogy hazudja azt a hatóságoknak, hogy más volt a támadó. A Somogy Megyei Főügyészség ezért most életveszélyt okozó testi sértés és más bűncselekmények miatt emelt vádat ellene.

A vádlott házassága 2017 novemberére kicsapongó életvitele miatt megromlott, elhidegült neje el is költözött otthonról. A vádlott nem nyugodott bele ebbe, folyamatosan zaklatta nejét, hogy kezdjék újra a kapcsolatukat.

A nő 2017 karácsonyán elment a vádlotthoz, hogy megbeszéljék a dolgaikat. A vádlott azonban feldühödött. Előbb késsel levágta a nő derékig érő haját, majd egy léccel többször hátba ütötte. A földre zuhanó nőt négyszer-ötször hasba térdtelte, többször fejberúgta, megtaposta. Aztán részegen elaludt.

A nő kórházba ment, ahol kiderült, hogy olyan súlyosan sérült a mája, hogy orvosi ellátás hiányában akár bele is halhatott volna a sérülésbe.

A 33 éves férfit ezután letartóztatták, és megtiltották, hogy kapcsolatba lépjen a sértettel. Ő azonban egy, a BV intézetbe jogosulatlanul bevitt SIM-kártyával többször felhívta a sértettet, akit arra próbált rábeszélni, hogy vonja vissza a feljelentését, és hamisan vallja azt, hogy igazából valaki más verte meg. Így most hamis tanúzásra felhívás miatt is felelnie kell. (Via Ügyészség)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.