Csomagrendeléssel állt bosszút a szakítás miatt a mezőkeresztesi férfi

bűnügy
2018 július 03., 07:08
comments 118

Nem mindennapi módon állt bosszút volt barátnőjén a szakítás miatt a 29 éves mezőkeresztesi férfi, aki ellen most három rendbeli személyes adattal visszaélés vétsége és volt élettárs sérelmére elkövetett zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Szeghalmi Járási Ügyészség. A fiú tavaly februártól augusztusig élt együtt élettársával, ez idő alatt nyilván megtudta több családtagja elérhetőségét is. A szakítás miatti bánatát ezért úgy vezette le, hogy

nagyértékű utánvétes csomagokat rendelt volt barátnője, annak testvére, és édesanyja nevére.

Többek közt mosógépet, televíziót, kerékpárt, fogyókúrás termékeket, visszér elleni kenőcsöt és pizzát rendelt a nevükben. A volt élettárs és családtagjai magyarázkodhattak, hogy nem is ők, hanem az ex rendelt a nevükben.

Az ügyészség a vádiratában a férfival szemben próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.